Share

Secretele unei cure de slăbire reuşite

Multe femei se confruntă, în zilele noastre, cu probleme legate de greutate. Pentru a le da o mână de ajutor, Dr. Laura Ene, medic nutriționist la Clinica KiloStop, oferă câteva sfaturi utile care, cu siguranță vor rezolva problema multora.

Recomandările ce vin din partea Dr. Laura sunt simple. Totul pornește din interior, iar atunci când există voință, totul are o rezolvare: „Da, chiar poți…să începi să faci mai multă mișcare, să îți faci un program de mișcare de care să te ții, să faci mișcare cu plăcere și culmea… să ai și rezultatele dorite!”

Pentru a pune în lumină faptul că imposibilul nu există, Dr. Laura Ene a declarat că s-a aflat, acum ceva timp, în aceeași situație: a avut probleme cu greutatea și făcea mereu greșeala de a se baza doar pe dietă pentru a slăbi. Mai târziu, a descoperit secretele nutriției și a realizat că aceasta stă la baza unei diete eficiente. „Acela a fost momentul în care nutriția a devenit una dintre pasiunile mele. Studiind-o în detaliu şi punând în practică, testând pe mine fiecare recomandare, fiecare principiu nutriţional, încercând toate dietele posibile şi imposibile, am descoperit că dieta în sine nu este suficientă și că trebuie să fac ceva în plus pentru ca rezultatele pe care le obțin să dureze o viață”, a declarat Dr. Laura Ene. Citește continuarea aici.

Lasa un comentariu