Share

Profeții ZGUDUITOARE despre viitorul Europei. Care va fi soarta României

De-a lungul timpului, foarte mulți duhovnici au făcut profeții sumbre cu privire la viitorul Europei. Vă prezentăm câteva dintre cele mai tulburătoare preziceri în acest sens, care vizează și țara noastră.

Părintele Dionisie Ignat de la Colciu a avertizat că vom trăi vremuri critice. “După scrierile Sfinţilor Părinţi, omenirea aşteaptă două pericole înfricoşate: un război înfricoşat de mare şi împărăţia lui Antihrist.  (…) Conducătorii omenirii de astăzi sunt hotărâţi să distrugă omul, atât duhovniceşte, cât şi fireşte.  (…) Se vede bine treaba că au luat locul lui Satan însuşi, că de acum ei, cu ideile lor, introduc răutatea în omenire. Dar pentru ce? Ca să distrugă cu desăvârşire tot ce-i duhovnicesc în om, dar nu numai atât, ci şi tot ce-i omenesc. Ăştia vor să facă lumea ca pe nişte dobitoace, să nu ştie că este Viaţa Veşnică.  Uniunea Europeană este Casa Fărădelegilor, este distrugerea omului, nu numai a creştinului sau a monahului. Lăsăm asta la o parte [monahismul sau creştinismul], dar vedem că legile Uniunii Europene duc la distrugerea omului, fiindcă dau drepturi lui Satan. Ei legiferează că păcatul împotriva firii este ceva bun. Ăştia de la Comunitatea Europeană o ţin (consideră) pe România ca cea mai înapoiată. (…) O să fie schimbări mari. Ce, crezi că Comunitatea Europeană este după Dumnezeu? O să-i schimbe pe toţi, o să le schimbe mintea. Această schimbare este spre dărâmare, iar nu spre zidire”,  scrie în cartea “Stareţul Dionisie. Lumea în vremurile de pe urmă”.

Citește și Profeţiile părintelui Ilarion Argatu: “Vin vremuri grele. Va fi pustiu peste tot”

„Vecinii noştri vor să ne sfâşie în bucăţi”

Părintele Iustin Pârvu a prezis că în Europa va avea loc o luptă pentru putere. Acest lucru va duce  la destrămarea Uniunii: “Europa va rămâne aşa, unificată, cât ţine balul de unire, cu felicitări, cu discursuri. Apoi va fi problema şefiei, care e mai mare, mai important. Neamţul va zice că el e mai mare, francezul va zice că el e acela, italianul va zice că el e…! Şi aşa ţările mici se vor simţi neglijate. De asta, în zece-cincisprezece ani, ţările din Europa vor răsufla uşurate când îşi vor recâştiga independenţa la care tot ele au renunţat, fie de bunăvoie, fie prin manevre”. “Duhovnicul Moldovei” a avertizat și că România va fi afectată de un nou război mondial. “Sigur că şi noi vom fi implicaţi, pentru că statele acestea mari îşi protejează întotdeauna teritoriul şi nu deschid un câmp de luptă pe terenul lor. Îl deschid pe la români, pe la bulgari şi alte state mai puţin însemnate în ochii lor. (…) Ce ne dă nouă Europa? Ne dă sărăcie, ne dă mizerie, globalizare, otravă. (…) Vecinii noştri vor să ne sfâşie în bucăţi: Ungaria să ia Ardealul, Rusia- Moldova ”, a spus părintele într-un interviu acordat Revistei Atitudini a Fundației Iustin Pârvu.  Aici puteți citi alte profeții tulburătoare ale părintelui Iustin Pârvu.

Citește și Profeţiile ULUITOARE ale înţeleptului Sundar Singh despre ROMÂNIA

„Europa va fi distrusă”

Și părintele Elpidie Vagianakis din Rodos a făcut o previziune sumbră despre viitorul Europei. “Copii, vine o asemenea distrugere economică în zona euro, încât Uniunea Economică își trăiește ultimele zile… Vă spun că este și o profeție: Europa va fi distrusă. Planul conducătorilor luciferici a fost următorul: mai întâi să strângă toate statele într-unul singur, apoi să le dea bani ca să facă o mulțime de lucruri. Apoi, când toți au fost îndatorați, au declanșat o așa-zisă criză economică și au început să ceară banii înapoi. Azi toate statele sunt îndatorate la cineva. Acest cineva cine este? Cu multă îndemânare ascund acest adevăr. (…) Această elită luciferică a strâns mulți bani, multă bogăție și ia acum toate resursele naturale ale popoarelor.  Aceștia,  care sunt foarte puțini la număr, în curând vor aduce toată lumea într-o primă fază a celui de-al Treilea Război Mondial. Aceasta primă fază este decăderea morală totală a oamenilor și distrugerea economică generală.  Vor face ca în această Europă “unită” un stat să se războiască cu altul. Se va crea o stare generală de conflict în interiorul Europei,  astfel încât un stat va spune altuia: «Tu trăiești pe spatele meu»; un stat va acuza pe altul și această așa-zisă Europă unită va avea de suferit prima lovitură: distrugere, disperare, foamete. Acest  război economic va fi prima fază a celui de-al Treilea Război Mondial. Este ciudat acest război mondial. Nu va fi așa cum au fost Primul și cel de-al Doilea Război Mondial”, a avertizat părintele Elpidie Vagianakis.

„Capitala politică a Europei se va dizolva”

Arhimandritul grec Daniil Gouvalis  a susținut că “Antihristul, ca lider al Europei Unite, adică în calitate de lider politic, va avea sediul în orașul în care își va avea sediul atunci Parlamentul Europei. (…) În această capitală vor exista multe ministere și toate conducerile, dotate cu calculatoare uriașe, ce vor controla orice mișcare pe tot pământul. Deja există o clădire a Comunității Europene în Bruxelles, unde se află cel mai mare computer din lume. Supraveghetorul său, Harry Edelman, evreu, îi spune «fiara». După cum se vede, fără să vrea, proorocește. Poate că această «fiară» este menită a sluji altei fiare, cea cu șapte capete. Acest calculator are posibilitatea de a întocmi dosarele a cinci miliarde de oameni”. În cartea “Profeţii şi mărturii creştine pentru vremea de acum” apar și alte preziceri ale arhimandritului: “La început, cel fără de lege va fi liderul Europei Unite, dar apoi va fi liderul unui stat mondial. Iar capitala politică a Europei se va dizolva, astfel încât sa fie cinstit Ierusalimul, care va deveni centrul politic și religios al lumii întregi.”

31 Comments on this Post

 1. NIMENI NU STIE ADEVARUL, PROFETII,DAR PROFETII ORICINE POATE FACE, DE CRIS ORI CINE POATE,DAR NIMENI NU ESTE IN LEGATURA ASA DE STRANSA CU VIITORUL,CA SA POATE SPUNE LA FIX. NE POATE ASTEPTA MULTE,NESTIUTE,DAR DE NIMENI. ASTEA SANT PRESUPUSURI, FANTEZII. EU AM CITIT MULTE SI FIECARE SCRIITOR SCRIE ALCEVA. NIMENI NU E PROFET IN TARA LUI! NIMEN NU STIE CAND SI CUM VA FI SFARSITUL LUMI, NUMAI „TATAL” DAR IN ORICE CAZI MAI ESTE DE ASTEPTAT. PEDEAPSA NU ESTE ISPASITA! CU STIMA

  Răspunde
  • e reconfortant sa vad dupa nici 10 ani ca tot ce-mi povestea un mos clarvazator va fi indeplinit…criza a venit si urma sa vina foametea si razboiul..cand eu spuneam despre razboi radeau de mine si pe forumuri si pe unde mai povesteam eu..credeam insa ca va veni razboiul si ca aceasta este foamea..insa tocmai am ascultat ceva despre cum va fi vremea in urmatorii ani…Anglia va avea ingheturi grele …iarna grea iar Europa va fi incercata de seceta in general dar si inundatii furtuni devastatoare…si asta e vrerea universului nu a oamenilor, deci acum va fi foamtea cea mare si apoi vine si razboiul cel mare cum spunea mosul…iar daca unii pot sti dinainte aceste lucruri restul oamenilor sa faca bine sa rabde ca nu sint buricul pamantului.Atunci sa vad daca mai conteaza ce vor Obama sau Putin sau dracu stie cine…cu tot cu armele lor ..sa se duca cu dronele la deszapezit…sau sa lupte cu ce vor ei impotriva cutremurelor . ..Eu stiu ca exista forte si capacitati umane mai valoroase decat toata tehnologia omeneasca launloc, insa nu trebuie sa stie toti, pentru ca lupta s-ar schimba..nu s-ar mai bate hienele intre ele, ci s-ar alia ca sa-i distruga mai intai pe cei care chiar pot sa prevada sau sa influenteze cu adevarat, ce va fi pe acest pamant. Acum cativa ani erau articole despre cum in Peru au fost omorati peste 10 shamani prin 2011, binenteles ca nu par asa importanti ca directoriasii aia De la JP MORGAN care au tot murit in ultimii ani.Erau mult mai importanti shamanii pentru pamant dar nu-i nimic ..vor plati cei care i-au omorat mai devreme sau mai tarziusi ei si urmasii lor.

   Răspunde
 2. DACA NE DA AFARA UNIUNEA EUROPEANA, NE DA! DAR BAIUL ESTE CA NE VOM INDREPTA SPRE RUSIA, NU AVEM ALTA CALE, ASA CA VA PROPUN [PENTRU CA EU NU STIU] SA INVATAM LIMBA RUSA CAT MAI REPEDE POSIBIL! UNIUNEA NE DA INPRUMUT IN FORMA DE HARTIE,IAR NOI INAPOIAM BANI GREI, SANT VAMPIRI ECONOMICI, DIN CAUZA LOR SA DISTRUS TOTUL. NU NE A RAMAS NIMICA,DAR CONDITII DE A NE DA INCA BANI, [SI NOI IL LUAM,DAR DE CE NU?] EI PUN CONDITII, NOI PLATIM,DISTRUGEM, PAI DACA ATATA MINTE AVEM, MERITAM! DAR PANA CAND?

  Răspunde
  • Nicolae

   Ceausescu din cauza asta a cazut pentru ca a achitat datoria catre Banca Mondiala care ne avea la mana cum ne are inzecit in prezent, cizmar dar mai nationalist decat jigodiile de la putere din prezent,daca apuca sa faca si leul de aur cum avea de gand,atunci nu mai era nevoie sa ne lasam batranii la coltul strazii sa vanda patrunjel sa-si cumpere medicamente, si copiii sa doarma iarna in canale sa se poata incalzii.Iar despre Uniunea Europeana numai laude Germaniei,este un fel de al Treilea Reich (imperiul german),format pe cale diplomatica si nu militara cum a incercat Hitler, lagarele de concentrare sunt pur si simplu țarile iar deportarile ni le facem singuri dintr-un lagar in care nu ai bani si faci foamea in alt lagar unde cat de cat castigi mai bine.(dar si asta nu se stie cat va mai ține)

   Răspunde
   • popescu angela

    ai dreptate ceausescu a iubit romania nu a vanduto dusmanilor copii nostri sunt sluga la straini asa sea dorit dusmani ne cred tanpiti dar nui asa de 25 de ani tara e dissssssstrusa din temelii o forta divina sai sugrume gheauri parinti bunici stramosi au luptat varsat sange petru dacia noastra sfanta

    Răspunde
    • Poate ar avea dreptate si Angela insa nu pot sa nu remarc cate greseli gramaticale grave sunt in cateva randuri. Un sfat: inainte de a scrie ceva, chiar bun daca este, trebuie sa invatam sa scriem 😉

     Răspunde
     • Ai mare dreptate,Claudiu!

     • MosNae

      Ce crezi, ca toata lumea este inteligenta si desteapta asa ca tine? Uite ca oamenii se chinuiesc sa scrie, unii poate au lasat jos tarnacopul sau sapa ca sa scrie aici un comentariu. Dar tu, nu, tu esti baiat cu carte, se vede cat de colo ca le ai cu scrisul, nu ca Angela, o nepriceputa, care abia te astepta, sa-i strici ziua. Bravo, nu te lasa, scrie critica literara si poate ii ei locul lui Manolescu, critica-i pe toti, pana si pe Mihai Viteazu l-a stuchit. Daca Mihai ar fi fost viu si se supara, lua toporisca in mana lui stanga, ca era stangaci olteanul, ar fi invartit-o pe deasupra capului sa fi vazut mata, ce goneta ar fi bagat criticul asta ghedesist, ca si rapidul iepure ar fi ramas de zambetul targului. Poate era bine sa-ti scrii si parerea ta de savant, aveai mai multe ,succesuri’.

     • Superb MOSNAE! RESPECT!

     • Nu stiu daca bunil simt si corectitudinea are legatura cu asa zisa educatie.toti hoti care au distrus tara scriu frumos si corect dar sunt strambi in gandire.Prin scris au distrus tara ,au dat resursele,si educatia,

     • Rodica Axente

      Eu sunt sigura ca ceea ce spune Angela este foarte important!!

     • Esti profesor? Dai note ?S-a grabit .

    • CEAUSESCU, a fost adevarat roman. A murit pt. o tara libera si suverana.

     Răspunde
    • Nuconteaza

     3 randuri – 7 greseli de ortografie si numai prostii, vai, vai, madame Popescu esti varza, saraca de tine.. da bine ca te poti exprima fara jena..

     Răspunde
  • Mircea PELEA

   Asa este domnule BANEA ! U.E. ne va lichida in curand. Interesele sunt ale lor nu ale noastre. Pana la urma tot catre mama-RUSIA ne vom indrepta. Cat priveste invatarea limbii ruse nu este deloc o recomamadare gresita, ba, din contra. In rest, sa aveti cu totii o zi frumoasa !

   Răspunde
  • ioan maftei

   NIMENI NU DA AFARA PE NIMENI. ODATA INTRATI IN HORA NU IESE NIMENI PANA NU INCETEAZA MIZICA. NE_AM ORIENTAT PROST CU INTRAREA IN UE,NU SUNTEM DECAT O PIATA DE DESFACERE PENTRU PRODUSELE TARILOR BOGATE SI O VACA DE MULS PENTRU CEI CE DICTEAZA. SI NICI CU RUSII ( SI NU MA REFER LA POPORUL RUS,CI LA CONDUCATORII LOR) NU POT SA SPUN CA AM DUCEO MAI BINE. TRAG SI EI PE TURTA LOR CAT POT. FIECARE TARA ISI VEDE DE INTERESUL EI ! CE SPUNETI DE CEAUSESCU ?

   Răspunde
 3. Logic, „incrucisarea cu exilatii… Doamna M. Angela a inceput sa aiba „Labsus Politic” din nefericire, atat pentru noiiiiiii, cat si pentru Dansa di pacate, dar nu-i prea tarziu pentru o reusita perspectiva de viitor… daca Dansa face in asa fel icat sa fie respectata integritatea tarilor, Dansa poate preveni pericolul la care sunt expuse in prezent… Tarile Europei… Dumnezeu este Ajutorul Divin cu Adevarat…daca il chemam in mintea si firea noastra cu adevarat, El ne ajuta, oricine, oriunde am fi…

  Răspunde
 4. nu trebiue sa ne luam du pe popi sunt niste mincinosi notorii biblia e singurul adevar despre ce ne astepta si adevarul e ca cam acestea sunt semnele apocalipsei ce a a ce spune biblia este durerosul adevar

  Răspunde
  • Du pe popi trebuie sa ne luam domnule DNIEL, daca ziceti ca exista doar Biblia. In Noul Testament ati citit ,, carora le veti ierta pacatele , le vor fi iertate iar carora le veti tine, tinute vor fi, adica urmasilor Lui Hristos: apostolilor, episcopilor, prezbiterilor din vechime, adica preotilor. Vrem nu vrem ei sunt martorii pacatelor noastre in Taina Spovedaniei , inaintea lui Hristos la Judecata . Traditia si Biblia impreuna au luat fiinta in Biserica. Biblia a fost pusa in scris mai tarziu. Traditia a fost viul grai care a fost propovaduit prin gura Lui Hristos, apostoliilor si urmasilor acestora. Doar protestantii si neoprotestantii spun sa credem doar Biblia si nu in popi pentru ca schisma si reforma din sec xv si mai pe urma celelalte au anulat : cruce,icoane,slujbele, sfinti,moaste,spovedanie, popi, etc. Deci ? Sa nu il maniem pe Dumnezeu ,dand drumul la gura fara sa cunoastem, asa cum fac majoritatea oamenilor zilelor noastre .

   Răspunde
 5. Asa este Europa nea distrus românia a devenit o țară de hoți și de mizerie ne comanda alți în țară nostra ne destinat pe toți acm exista boieri și săraci

  Răspunde
  • Cu tot respectul pentru cei ce au postat…DAR…..Romania s-a distrus singura, Uniunea Europeana doar a ajutat-o :) . Faptul ca poporul nu mai stie SA SCRIE CORECT GRAMATICAL, ca PROSTIA e la ea acasa in Romania, ca scoala romaneasca a ajuns pe „butuci” ca infractorii cu gulere albe scriu carti si doctorate in puscarii, nu e de vina Uniunea Europeana…..ca toata lumea injura ca la usa cortului, cuvantul RESPECT e uitat de mult ca tinerii uita ca mai trebuie sa si invete la scoala nu numai sa se distreze etc. pentru toate astea suntem de vina doar noi. Toti romanii se pricep a politica,agricultura,medicina si comenteaza fara incetare pe Facebook,instagram,etc.

   Răspunde
   • gicu dan

    Nu va mai pierdeti timpul cu lucruri inutile cum ar fi scrisul corect in limba romana, mai bine invatati o limba straina (engleza de preferinta) si cateva limbaje de programare la moda acum, si-i maincam pe paine pe toti europenii astia cu creierii distrusi de corectitudinea politica.

    Răspunde
    • Mihaela

     Ai mare dreptate Michaela! Nu UE ne-a distrus, ci inapetenta pentru învățat, lipsa respectului , dorința de îmbogățire rapidă, alergatul continuu după bani, dacă se poate fără muncă, deviza nesimțită „las’ ca merge și așa! „, iresponsabilitatea crasa și nu în ultimul rând, politicienii noștri! !!

     Răspunde
   • Da tu ştii să scrii ?….Văd că nici numele nu-l ai scris corect romaneşte….Şi aici este vorba de părere nu de gramatică.

    Răspunde
 6. Nu va mai luați de cei care nu au scris bine, de unde știți voi viața lor? Sa îi judecați. Oamenii scriu ce simt. Măcar asta am câștigat la revoluție sa scriem ce vrem și Cum putem . . Dacă nu va place ,nu citiți. Sincer sunt plecată de 10 ani din tara și scriu și citesc în alta limba. Cu toate ca am fost o eleva silitoare, greșesc mult. Pentru ca nu prea am mai folosit limba română și a uita este omenesc. Nu știți viața celor care scriu aceste lucruri așa ca nu va mai luați de ei. Bucurati-va ca scrieți voi corect.

  Răspunde
 7. Viitorul nu-l stie nimeni. Nu este batut in cuie. Viitorul ni-l creem noi prin gindurile si intentiile noastre. Comform legii atractiei, esti ceea ce gindesti, ceea ce intentionezi si ceea ce faci. Daca multa lume gindeste ca va fi un razboi atunci de razboi vom avea parte. Dar daca multa lume se trezeste isi activeaza constiintele si nu mai baga botu la religii si asa zisii profeti, si va crede in bunastare si pace nu se vor mai victimiza nu le va mai fi frica nici teama atunci vom avea parte de bunastare si pace.Totul depinde de alegerile noastre.

  Răspunde
  • Cam asta este adevarul! Ceea ce zice Vasile….Al lui este cel mai realist comentariu, in rest numai prostii si vorbe necugetate debitate de capete patrate.

   Răspunde
 8. Cititi apologeticum.ro sa vedeti ce viitor ne rezerva UE.asadar cine crede in biblie va scapa

  Răspunde

Lasa un comentariu