Share

Lia Olguța Vasilescu, anunț de ULTIMĂ ORĂ despre salariile și pensiile românilor: “Trebuie să…”

Noul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat, joi, că “prioritatea zero este bugetul” și că trebuie să dea ordonanțe de   creştere a pensiilor şi salariilor.

“Nu mi-am luat cu mine decât programul de guvernare. Trebuie să dăm drumul la şapte ordonanţe. Sper să termin foarte repede cu formalităţile şi pe urmă intru în pâine. Prioritatea zero e bugetul, trebuie să dăm ordonanţe de creştere a pensiilor şi salariilor. Sunt şapte ordonanţe de urgenţă, vă va anunţa cineva de la partid. O să vedeţi că o să respectăm programul de guvernare şi nu o să fie niciun dezastru”, a afirmat Lia Olguța Vasilescu, joi, la sediul ministerului.

Miercuri, aceasta a depus  jurământul de învestire în funcţia de ministru al Muncii şi   şi-a scris demisia din funcţia de primar al Craiovei.

1 Comment on this Post

 1. STIMATA DOAMNA MINISTRU LIA OLGUTA VASILESCU..SUBSEMNATA MANDA LILIANA..DIN BUCRESTI ACTUALMENTE GREFIER PENSIONAR DE INVALIDITATE GRAD II….AM LUCRAT IN CADRUL TRIBUNALULUI BUCURESTI….IN ANUL 2008 AM FOST PENSIONATA PE LEGEA SPECIALA leg.567/2004…DECI AM BENEFICIATA DE ACEASTA PENSIE…PANA.N 2009 CAND GUV.BOC MI.A DIMINUAT.O CU 80%. INCALCAND CONSTITUTIA.. PENSIA FIIND UN DREPT AL NOSTRU CONSTITUTIONAL..SI NU POATE FI LUAT..SAU DIMINUAT….
  SOLICIT…A TINE CONT SI DE SOLICITARILE NOASTRE..CELE ALE GREFIERILOR CU PENSII DE INVALIDITATE..CARE AM BENEFICIAT DE PENSII SPECIALE SI NI S.AU TAIAT..CU CE AM MENTIONAT MAI SUS…DE BOC…SA NE DATI SI NOUA GREFIERILOR IESITI LA PENSIE SPECIALA DE BOALA..CE NE.A TAIAT GUVERNUL BOC..ASA CUM S.A DAT LA TOATE CELELALTE CATEGORII DE PRNSII…….MENTIONEZ…NE.AM IMBOLNAVIT IN TIMPUL EXERCITARII FUNCTIEI DE GREFIER..DE MAI MULTE BOLI INCURABILE..AM DE CUMPARAT 14 FELURI DE MEDICAMENTE…AVAND PROBLEME PSIHICE.. DEPRESIE CU TULBURARI AFECTIV BIPOLARE SI DESE ATACURI DE PANICA..SI TENTATIVE DE SUICID….ENDOCRINE…HYPERTHUROIDIE. CU BAZEDOV…TULBURARI DE VEDERE SI TENSIUNI OCULARE…CARDIACE…AM FACUT TREI PREINFARCTURI CAND PENSIA MI.A FOST TAIATA DE GUV.BOC….ANGINA PECTORALA….CU CRIZE DESE CARDIACE…..SU OSTEOPOROZA LA COLOANA SI DURERI ARTICULARE….ACESTE TRATAMEBTE SUNT NECESARE TOT RESTUL VIETII….
  SPECIFIC…PENSIA DIMINUATA CU 80% IN CUANTUM DE 570 LEI..ESTE INSUFICIENTA..PTRU A.MI CUMPARA MEDICAMENTELE…..SUNT EXAGERAT DE SCUMPE…..SI DIN 200 LEI CE.MI RAMAN.EU NU MAI AM DIN CE SUPRAVIETUI….CE FAC…CAND NE DATI SI NOUA PENSIILE INAPOI…PE LEGI SPECIALE DE CARE AM BENEFICIAT…GREFIERII PENSIONATI DE BOALA PE LEG.SPECIALA .. TAIATE DE GUV.BOC CU 80% in anul 2009……MAGISTRATILOR NU LI S.AU TAIAT ACESTE PENSIIBPE LEGI SPECIALE. ..DEOARECE EI AU FACUT PLANGERE LA C.E.D.O. SI AU CASTIGAT….DECI SU NOI AM FI CASTIGAT. NU DAR..BOC..NU A DAT VOIE SA AJUNGEM SI NOI LA CEDO CU PLANGERILE….ERAU RESPINSE.. CA NEANTEMEIATE…NUMAI LA JUDECATORI AU FOST INTEMEIATE..S.A FACUT O DISCRMINARE …O ILEGALITATE INTRE GREFIERI SI JUDECATORI..DESU AVEM ACELEASI DREPTURI CA SI EI..
  STIMATA FOAMNA MINISTRU…VA SIMPATIZEZ FOARTE MULT VA SI SPER CA NU NE LASATI DE O PARTE AU NIMANUI..PE NOI GREFIERII PENSIONATI DE INVALIDITATE PE LEGEA SPEC IESITI LA PENSIE . IN …2008 …SI GUV.BOC N.E TAIAT ACEASTA PENSIE SPECIALA….CU TOATE CA NOI…AM AVUT SALARII BUNE SI AM ADUS VENIT STATULUI..PRIN TAXELE SI IMPOZITELE…URIASE PE CARE NI SE OPREAU…
  AM TOT RESPECTUL SI INCREDEREA IN DVS. CA VETI FACE DREPTATE SI GREFIERILOR…CU PENS.DE INVALIDITN PE LEGI SPECIALE…DNA.MINISTRU A MUNCII ..PENSIILOR SI ASIST.SOCIALE… MULTUMESC….
  O ZI BUNA. RESPECT SI SUCCES VA DORESC DIN TOATA INIMA..ASA SA VA AJUTE BUNUL DUMNEZEU…!!!

  Răspunde

Lasa un comentariu