Share

DIVORȚUL anului: “Zâna” l-a dat afară din casă pe turcul Ozturk încă din februarie?

După aproximativ trei ani de căsnicie, Andreea Marin și Tuncay Ozturk și-au spus adio. “Zâna” a anunțat divorțul, joi, pe pagina sa de Facebook. Totuși, lucrurile par mult mai complicate…

“Cum bine știți, am învățat să prețuiesc viața și în momentele sale de lumină, și în cele întunecate. Uneori, surprizele vieții nu sunt întocmai plăcute. Sunt momente în care, chiar dacă inima te îndeamnă să rămâi unde te afli, trebuie să ai tăria de a pune pe primul plan respectul de sine și să mergi mai departe. O hotărâre grea a survenit în aceste zile în viața mea: divorțul. Din respect pentru sentimentele profunde investite în ultimii ani în căsnicia mea, vă rog pe voi, prietenii de aici, dar și pe colegii din mass-media, să înțelegeți că nu doresc să mai fac nicio referire publică privind  acest subiect. Vă rog tare mult să ne respectați dorința de liniște și intimitate, mie și fiicei mele. Un divorț este dureros, dar întotdeauna v-am spus și cred și astăzi ca acesta nu este un obstacol de nedepășit. Nu voi pune pe umerii nimănui ceea ce port acum în suflet, dimpotrivă, vă rog să ne înțelegeți nevoia firească de discreție. O mamă nu e niciodată singură. Ca femeie și mamă, am multe motive să îmi continui viața clădind și zâmbind”, a scris Andreea Marin pe pagina sa de Facebook. Totuși, pe parcursul acestui an, fosta “Zână a Surprizelor” a afirmat, de mai multe ori, că nu va divorța de soțul ei, declarațiile fiind făcute în contextul în care Tuncay Ozturk a fost surprins, de câteva ori, în compania unei tinere blonde, despre care el a spus că este asistenta sa, potrivit presei.

Primul semn oficial, la începutul acestui an… 

Andreea Marin și medicul turc Tuncay Ozturk și-au unit destinele în  2013. În același an, Tuncay și-a pus  pe picioare și prima afacere în România, înființând firma Welfare, care se ocupa de “activități de kinetoterapie”.  Interesant este și faptul că SRL-ul cu pricina avea sediul social chiar în mansarda vilei din Pipera, Voluntari,  în care locuia cu Andreea Marin.  Este vorba despre o casă pe care “Zâna” a dobândit-o în perioada în care era căsătorită cu Ștefan Bănică Jr.,   în urma unui contract de imagine, și pe care, cel mai probabil, a cumpărat-o ulterior. “Este a treia sau a patra casă pe care o decorez. Tata este inginer constructor şi poate am moştenit câte ceva de la el”, spunea, la un moment dat, Andreea Marin.

Totuși, în luna februarie a acestui an, Turcul Ozturk a decis să “plece” din mansarda vilei cu pricina. Firma sa, care s-a ales și cu un nou nume – Medicine Park -, și-a schimbat sediul social, mutându-se într-un imobil din cartierul Primăverii, după ce a încheiat un contract de închiriere în acest sens.

Andreea Marin și fiica sa au rămas  în casa din Pipera, fapt ce reiese din postările  pe care “Zâna” le-a făcut, pe Facebook, cu privire la problemele pe care le-a întâmpinat în zona cu pricina. De asemenea, anul trecut, Andreea Marin a înființat, împreună cu o altă persoană, o firmă care se ocupă de  comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet”, sediul social fiind tot în vila din Pipera.

Foto: exclusivnews.ro

Lasa un comentariu