Share

Cum se circulă în București. Anunțul făcut de primarul Capitalei

Edilul-șef al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat, miercuri dimineață, că în București se circulă în condiții de iarnă și că se acționează fără întrerupere, pentru a evita blocajele.

“RATB a scos în circulație 770 autobuze, 170 troleibuze, 250 tramvaie. Se acționează  fără întrerupere pentru a evita blocajele, deoarece a nins abundent toată noaptea”, a mai precizat primarul Capitalei.

Și primarul  Robert Negoiță, a anunțat, pe Facebook, că în sectorul 3 se circulă normal, în condiții de iarnă, acționându-se pentru degajarea drumurilor și a trecerilor de pietoni. Acesta a făcut un apel la bucureșteni să-și lase mașinile acasă, specificând că autoritățile locale primesc tot mai multe solicitări pentru deszăpezirea parcărilor de reședință. “În acest moment,  după peste 10 ore de ninsoare continuă, ne concentrăm pe asigurarea condițiilor de circulație normală pe arterele principale și secundare, degajarea parcărilor nefiind o prioritate. Trebuie să înțelegem cu toții că sunt condiții meteo excepționale și, așa cum au spus și meteorologii, pe parcursul întregii  zile va continua să ningă, deci eforturile echipelor de intervenție sunt îngreunate. (…)Spor la treabă tuturor celor care au ieșit deja să deszăpezească trotuarele și, nu uitați, aveți la dispoziție numărul de telefon pentru urgențe 0759.990.272. Orice problemă legată de străzi blocate sau copaci căzuți poate fi sesizată apelând acest număr de telefon”, a spus edilul sectorului 3.

Meteorologii au emis o atenționare de cod galben de viscol și ninsoare, valabilă până miercuri la ora 21:00.

Lasa un comentariu