Share

Cel mai mare MISTER al capodoperei “Cina cea de Taină” a fost descifrat la Vatican! O cercetătoare aruncă BOMBA: Leonardo da Vinci a prezis SFÂRȘITUL LUMII

O cercetătoare de la Vatican susține că a reușit să descifreze marele mister al uneia dintre cele mai controversate capodopere ale lui Leonardo da Vinci, respectiv “Cina cea de Taină”.

Cercetătoarea Sabrina Sforza Galitzia, care lucrează  la arhivele Vaticanului, a afirmat că Leonardo da Vinci ar fi prezis că sfârșitul lumii va avea loc pe 1 noiembrie 4006, în urma unui potop devastator care va dura aproximativ opt luni. Ea se bazează pe mai multe indicii pe care le-a descoperit în capodopera “Cina cea de Taină”. În paralel, cercetătoarea a acordat o atenție sporită și manuscriselor lui da Vinci, din perioada în care era cercetător al Universității California din Los Angeles.

În acest sens, Galitzia a precizat că a reușit să descifreze puzzle-ul matematic și astrologic ascuns în partea centrală a ferestrei de deasupra Mântuitorului.

Citește și Ce mesaje SECRETE ascunde “Cina cea de Taină”

Potopul universal – despre care cercetătoarea susține că ar fi însemnat, în opinia lui da Vinci, un nou început pentru omenire – va începe pe 21 martie 4006.

2 Comments on this Post

  1. NICI UN PROFET DE PE PAMANT NU POATE STI SFARSITUL LUMII NICI INGERII DIN CER DOAR CREATORUL STIE.

    Răspunde
  2. Doar creatorul stie restul sunt minciuni

    Răspunde

Lasa un comentariu