Share

Capitala, în straie de sărbătoare. Ce surprize li se pregătesc bucureștenilor

Bucureștiul se pregătește să intre în atmosfera Sărbătorilor de Iarnă.  În următoarea perioadă vor fi organizate evenimente speciale în mai multe zone de interes, a anunțat primarul Capitalei, Gabriela Firea.

„Avem patru zone de mare interes, nu doar una. Pe lângă Universitate, unde vom avea brad împodobit și posibilitatea de a se achiziționa cadouri de Crăciun, dulciuri și spectacole, vom avea la Piața Constituției peste 120 de căsuțe unde se vor vinde dulciuri, produse tradiționale, un patinoar în aer liber, casa lui Moș Crăciun, renii lui Moș Crăciun și foarte multe zone pentru ca bucureștenii, turiștii să se simtă ca la Viena. (…)La Ateneu, în Piața Enescu, vom avea încă o zonă de atracție – un brad îmbrăcat în roz pe care, împreună cu Fundația Renașterea, ne-am gândit să-l dedicăm ca simbol femeilor din România, ca un mic gest de prețuire pentru ele și ca o atragere a atenției să aibă grijă de sănătatea lor. De asemenea, muzică ambientală, produse tradiționale și multe spectacole”, a declarat Gabriela Firea la Digi24.

De asemenea, și Centrul Vechi va îmbrăca straie de sărbătoare. Patronii localurilor vor putea amenaja   în faţa restaurantelor și cafenelelor tarabe în care să vândă produse tradiționale. Spectacolul de Revelion va avea loc în zona  Piața Enescu, care se va uni cu Piața Revoluției, rezultând un spațiu cu o capacitate de peste 50.000 de persoane.

Lasa un comentariu