Share

Când începe Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei

Târgul  de Crăciun din  Piața Constituției își deschide porțile pe 1 decembrie și va putea fi vizitat zilnic, între orele 10:00  și 22:00, până la finele lunii. Printre altele, bucureștenii vor avea parte de numeroase concerte și spectacole tradiționale românești.

“Evenimentul, devenit o tradiție a Capitalei, deschide oficial sezonul Sărbătorilor de Iarnă printr-o serie de atracții care celebrează Crăciunul autentic românesc, așteptându-i pe cei mari și pe cei mici cu delicii culinare din bucătăria autohtonă, spectacole artistice, obiecte realizate manual, decorațiuni de Crăciun, luminițe și personaje de poveste”, spun organizatorii, pe pagina de Facebook a evenimentului.

Târgul de Crăciun include: zonă gastronomică, târg de meșteșuguri, casa lui Moș Crăciun, patinoar, carusel, trenuleț, concerte și spectacole tradiționale românești. Intrarea este liberă.

În cadrul evenimentului va avea loc și  campania umanitară “Dăruieşte, fii mai bun! Şi tu poţi fi Moş Crăciun!”. Bucureștenii vor putea dona  jucării şi cărţi, care vor ajunge la copiii nevoiaşi, în speranţa că sărbătorile acestora vor deveni de poveste.

Foto: pmb.ro

Lasa un comentariu