Share

Apariție BIZARĂ în Pădurea Hoia-Baciu. Această filmare te va pune serios pe gânduri!

Pădurea Hoia-Baciu, din județul Cluj, a fost supranumită „Triunghiul românesc al Bermudelor”, ca urmare a fenomenelor bizare care au loc frecvent aici. O echipă care realizează un documentar despre acest loc misterios din România a surprins, recent, câteva imagini care ridică mari semne de întrebare.

Filmarea a fost realizată cu drona de către echipa care realizează documentarul “The Hoia-Baciu Forest – Truth or Legend”.

“Să fie o pasăre, sau ce poate fi? Viteza de deplasare este amețitoare. Din imagine se vede destul de bine că distanța parcursă de această «pasăre» este de minim 300-400 m / sec. Imaginea video este de doar 1 secundă și se repetă de 7 ori ca să o vedeți mai bine. Secvența face parte din filmarea aeriană de toamnă realizată deasupra pădurii Hoia-Baciu, în apropiere de Poiana Rotundă”, a explicat  Laura Călugăr, membru al echipei de producție care realizează documentarul cu pricina.

Primul eveniment major fotografiat a avut loc în 1968. Pe 18 august, mai exact. Plimbându-se prin pădure, clujeanul Emil Barnea a observat în Poiana Rotundă ceea ce pare un OZN. În jur, liniște deplină. Barnea a văzut cum dintr-o dată obiectul zburător a început să strălucească, apoi a accelerat. Clujeanul a reușit să surprindă fenomenul în câteva imagini, printre care și cea de mai jos. Specialiștii susțin că acestea se numără printre puținele fotografii de acest gen autentice.

foto Barnea

Lasa un comentariu